Közlemények, hirdetmények / Települési zöldhulladékgyűjtés

Települési zöldhulladékgyűjtés 

Házhoz menő zöldhulladék-gyűjtés rendje

 

Az Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Terv előírásainak megfelelően az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. évi nyolc alkalommal biztosítjuk a lakosság számára a zöldhulladék-gyűjtést (áprilistól novemberig).

AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELE:  a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj megfizetése.

      GYŰJTÉS MÓDJA: házhoz menő rendszerben (ingatlanok elé kihelyezve).

MIBE HELYEZHETŐ?
ZSÁK: erre a célra rendszeresített, fizetős, emblémázott, 170 literes zöldhulladék-gyűjtő zsákokba;
EDÉNY: maximum a kommunális edény méretével megegyező, szabványos, barna fedővel és barna színű kukatesttel rendelkező, Társaságunknál (STKH)  is vásárolható (kommunális és szelektív edénytől jól megkülönböztethető) hulladékgyűjtő edényekben.

BELE LEHET TENNI: fák, bokrok nyesedékeit (maximum 5 cm átmérőjű), lenyírt füvetlehullott levelet. Kérjük, vegyék figyelembe az edény terhelhetőségét! Túlsúlyos edényekből eredő károkért, törésekért Társaságunk nem vállal felelősséget.

TILOS BELE TENNI A ZÖLDHULLADÉKOS ZSÁKBA/EDÉNYBE: például: földmaradékot, nádat, tuskót, konyhai hulladékot, állati mellékterméket, forgácsot, fűrészport és egyéb, szelektív és kommunális gyűjtésből származó hulladékot. Nem megfelelő hulladék esetén az elszállítást nem tudjuk vállalni! Egyéb zsákba, kötegelve kihelyezett vagy nem az edény méretének megfelelő mennyiségű zöldhulladékot nem szállítjuk el!

ZSÁK BESZERZÉSI PONTOK: Az Önökhöz legközelebb eső zsák értékesítési pontunkról kérjük tájékozódjanak honlapunkon. https://stkh.hu/szolgaltatasaink/hulladekgyujto-zsakok-ertekesitese/

Sárvár, Hunyadi u. 1. – Viola Illatszer

A zöldhulladék-gyűjtő zsák ára 220 Ft. 

MIKOR MEGYÜNK? havonta egy-egy alkalommal, előre meghirdetett időpontban, amelyről honlapunkon a hulladéknaptárakban tájékoztatjuk ügyfeleinket. A kukát, gyűjtőzsákot reggel 5 óráig helyezzék ki a ház elé. Részletek: Hulladéknaptár 

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2020/12/MEGGYESKOVACSI.pdf

04.21.

05.29.

06.16.

07.14.

08.11.

09.08.

10.06.

11.03.

 


Csatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

Meggyeskovácsi Község Önkormányzata - Magyar