Településrendezés / Településképi arculati kézikönyv munkaanyag

Településképi arculati kézikönyv munkaanyagTájékoztatom Meggyeskovácsi Község lakósságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodószervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Meggyeskovácsi Község Önkormányzata Képviselő Testülete - törvényi kötelezettségének eleget téve:  
 
A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet, valamint a Településkép védelméről szóló 2016 évi LXXIV törvény alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készítését.

A dokumentummal kapcsolatos véleményüket november 18. és december 6.  között írásban az alábbiak szerint közölhetik:  a) papír alapon írásban Meggyeskovácsi Község Polgármesterének címezve (9757 Meggyeskovácsi, Március 15. tér 1.) postai úton vagy személyesen átadva, vagy b) elektronikus levélben a meggyeskovacsi@globonet.hu e-mail-címre megküldéssel indokolással, névvel, címmel és lehetőség szerint telefon- vagy e-mail-elérhetőséggel ellátott véleményben tehetik meg. 

Kondora Tihamér, polgármester

 

A kézikönyv az alábbi linkről letölthető:« Vissza az előző oldalra!

Meggyeskovácsi Község Önkormányzata - Magyar